keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Salaattien pauloissa

Mulla on tänä keväänä ihanan paljon vapaapäiviä, olen siinä onnellisessa tilanteessa että koulua on enää vähän jäljellä, ja töitäkään ei tukirajojen puitteissa voi äärettömästi tehdä.

Joten kun saan herätä omaan tahtiin, ja nauttia aamun parhaan kupin kahvia ihan rauhassa, koen olevani todella etuoikeutettu. Toiset ahertaa töissä - minä hengailen muffinsiyöpaidassani kotona.


Eilen oli juuri tällainen päivä. Kävin hikoilemassa tunnin spinningissä, jonka jälkeen hengailin kotona vähän hassuissa kotivaatteissa ja tein ihanaa salaattia.


Olen yrittänyt karttaa hiilareita viimeaikoina, joten salaatit on maistuneet erittäin hyvin. Herkkusalaatteihin voi arkisena tiistaina laittaa vaikka paahdettua vuohenjuustoa, hunajamelonia ja pekonia. Arjen ruokien ei tarvitse olla rumia ja tylsiä!


Salaateista saa todella ruokaisia ja nälkää pitäviä helposti. Päälle ripottelen yleensä auringonkukansiemeniä tai pähkinöitä. Ja luraus omatekoista salaatinkastiketta, hunajaa + mustapippuria.


Huomasin myös että Scandinavian Music Groupilta on huomaamattani ilmestynyt uusi levy.

Omat lempparit levyltä on:

  • Ei paniikkia
  • Balladi 1
  • Las Vegasin raunioilla


Kun löysin SMG:n rakastuin heidän `hölmö rakkaus ylpeä sydän` levyyn ja erityisesti hölmö rakkaus biisiin. Siinä vasta kaunis kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti