tiistai 4. maaliskuuta 2014

Punajuuri-vuohenjuustopasta

Tein tänään jotain ihanaa ja tajunnanräjäyttävää ruokaa. 

Syntisen hyvää punajuuri-vuohenjuustopastaa. Saan usein inspiraation ruoanlaittoon blogeista tai instagramista, ja tämän ruoan bongasin instagramista, kiitos Lauralle reseptistä!


Tarvitset:

- 2 punajuurta
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 sipulin
- vuohenjuustoa (voimakkaampi on parempi)
- hunajaa, suolaa, pippuria
- pastaa

Laita punajuuret, sipuli ja valkosipulinkynnet pienissä erissä tehosekoittimeen, ja muhenna melko tasaiseksi, mutta pientä suutuntumaa saa jäädä. Seuraavaksi pannulle öljyä ja kippaa seos pannulle muhimaan. Paahda muutama minuutti, jonka jälkeen lisää 2 dl vettä, hunajaa, suolaa ja pippuria. Hauduttele miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia ja lisää lopuksi oman maun mukaan vuohenjuustoa. Keitä pasta hieman al denteksi, ja sekoita pannulla kaikki sekaisin. Voit lisätä hieman pastan keitinvettä, ja tarkistaa suolan ja pippurin.

Lopulta koko komeus syödään pienellä vuohenjuustokasalla kuorrutettuna. Tähän voisi laittaa myös basilikaa, mutta itse unohdin ostaa sitä.


Uskomattoman hyvää, ja hieman erilaista ruokaa pitkästä aikaa. Teen ehdottomasti toistekin ja suosittelen kokeilemaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti